Медовина с Джинджифил от Bulgarian Honey Company, 330 мл

12.00 лв.

Код: FH0046 Категории: , Етикети: ,

Най-старата алкохолна напитка позната на човечеството! Медовината представлява просто мед, вода и дрожди, които ферментират до съвършенство. Не случайно я наричат “напитката на Боговете”! Опитай вкусната сладка медовина с нотка на джинджифил, греяна или охладена. С 8% алкохолно съдържание, гарантирано ще “ЗАЖУЖИШ”.

Описание

Ние – Джен и Митко сме младо семейство пчелари, с дългогодишни традиции и опит предадени през 4 поколения!

Всичко започва преди век, през 1920 г., когато прабабата и прадядото на Митко – Атанас и Злата, получават най-ценния си сватбен подарък – първият семеен кошер. Любовта към пчелите и професията се предават от поколение на поколение, но за малко това да спре с Митко, тъй като той развива тежка алергия към ужилване от пчели още в ранна възраст.

В сватбения ни ден през 2019 г. ни беше “предадена щафетата” – семейния пчелин в Карлово. Това ни изненада, тъй като и двамата имахме обещаващи кариери в Силициевата долина, Калифорния. Решихме обаче да следваме сърцата си, да се преместим в България и да продължим семейната традиция и наследство.

Нашата визия е България да бъде известна в цял свят с превъзходния си мед!

Нашият Мед: 

  • Нашият мед е много повече от обикновен мед – той е нашето средство да прославим България по света, представлява нашата любов, страст, радост и отдаденост към семейството и традициите.
  • 100% натурален, необработен и нефилтриран
  • Вкусни и здравословни комбинации на мед с висококачествени натурални съставки
  • От природно чисти райони, без промишлено земеделие
  • Качество на което можеш да се довериш
  • Всяка партида мед е тествана в лаборатория за доказване на високото качество

Информация за производителия