Каберне Совиньон, 750 мл. – REALITY био вино

7.00 лв.

Код: WINE-0016 Категория: Етикети: ,

Сухо чисто плътно мъжко вино изцяло натурално. Лежало в малки френски дъбови буренца за около 3 мес.  Плътно и интензивно обагрено. Богато на вкусове и аромати. Нежно се преплитат дъб,ванилия,изискан тютюн и меки танини.  Подходящо след дълъг изморителен ден, с тънки мезета и в приятелска компания.

Описание

REALITY bio wine е земеделски производител, преминал изцяло на биологично земеделие. Стопанисва лозя в покрайнините на Варна, а отскоро и малка малинова градина, за която с много внимание се грижи екип от няколко души. Какво споделят стопаните: “Радостни сме , че от нашите лозя и градини чрез марката „REALITY” достигат до вас само истински натурални продукти, които докосвайки ви оставят ясен и запомнящ се отпечатък . Карат ви да се връщате усмихнати към нас и да сплотяваме своето приятелство отново и отново.

Фермерските био пазари, панаири и мероприятията с директна дегустация са ни любими, тъй като чрез тях не просто представяме, а и получаваме обратна връзка и усещаме вашето отношение, мили хора, към всичко онова, което правим. Приятен е прекият досег. Виждаме широката сърдечна усмивка в очите на човека пред себе си споделил спонтанните си впечатления. Водени от усета си, освен традиционни био вина създадохме и серия от плодови вина и продукти – Натурално Малиново и Черешово вино, комбинаций от Череша с Мерло и Малина с Мавруд, а вече и Арония с Мавруд. Общото при всички тях е – освен че са приготвени изцяло от био сертифицирани суровини, плодове и грозде, са и харесвани и търсени от хора с изтънчен вкус. Правят се в малки партиди, грижливо подготвени с много внимание и любов. Изключително подходящи като мил подарък, подходящи за споделяне с близки и скъпи хора. А защо не и като един прекрасен завършек на деня.

През годините ние, нашият REALITY екип, сме имали възможност да бъдем на ключови ръководни длъжности във едни от най големите винарски предприятия в България. Били сме всичко – от техник винар до технолог, от пласьор през маркетинг мениджър, та дори и изпълнителен директор. Нищо от това досега обаче не е било така приятно, както усещането за развитие ни като малък производител на висококачествени бутикови серии вина. Това истински ни мотивира и ощастливява.”

Информация за производителия

  • Store Name: REALITY bio wine
  • Производител: REALITY bio wine
  • No ratings found yet!